Meteen naar de content

Achteraf betalen met Klarna.

💕 ZOMER SALE: 1+1 GRATIS 💕

Gratis verzending in Nederland & België

  Ruilen & Retourneren

  Alle bestellingen worden onmiddellijk verwerkt om een tijdige levering te garanderen.

  Elke klant heeft het recht om zijn artikel terug te sturen naar ons retouradres binnen 30 dagen.

  Let op: vanwege de aard van onze producten en om de hygiëne te waarborgen, kunnen onderbroeken en zwemkleding, conform art. 6:230p BW, niet worden geretourneerd als de seal van de verpakking is verbroken.

  Onderbroeken en zwemkleding zijn persoonlijke hygiëneproducten die direct in contact komen met het lichaam. Wij begrijpen dat het voor onze klanten essentieel is om te weten dat de onderbroeken nieuw, ongebruikt en hygiënisch zijn. Daarom worden al onze onderbroeken zorgvuldig verpakt en voorzien van een seal.

  Wat moet de klant doen voor een terugbetaling?

  Om uw artikel terug te sturen, moet je ons eerst op de hoogte brengen van je beslissing door een e-mail te sturen naar info@lunascycle.nl Daarna kunnen we je vragen het artikel op eigen kosten naar ons retourcentrum te sturen:

  Adres: Liberty 196, Rhosili Rd
  Stad: Northampton
  Postcode: NN4 7JE
  Provincie: East Midlands
  Land: United Kingdom

  Let op: Stuur geen artikelen retour zonder eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen je dan voorzien van retourinstructies. Aankopen die zonder overleg retour worden gezonden kunnen wij weigeren omdat deze in ons centrum niet correct verwerkt kunnen worden. 


  Wie draagt de kosten?

  De koper draagt de kosten voor het terugzenden van de goederen.

  Wat gebeurt er als ik een duidelijk defect artikel ontvang?

  Als je een defect artikel ontvangt, sturen wij je gratis een vervangend product.

  Wanneer kan de klant een terugbetaling verwachten?

  Een terugbetaling zal plaatsvinden binnen 1 dag na aankomst van de retourzending in de vorm van een terugbetaling van de oorspronkelijk gekozen betaalmethode.

  Houd er rekening mee dat een eenmaal geplaatste bestelling niet kan worden gewijzigd of geannuleerd vóór de levering.

  Alle bestellingen worden onmiddellijk verwerkt om een tijdige levering te garanderen.

  Gevolgen van herroeping

  Als je dit contract herroept, zullen wij alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat je een ander type levering hebt gekozen dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst van de kennisgeving van je herroeping van dit contract, aan je terugbetalen. Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben terugontvangen. De termijn is gehaald als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. Je draagt de directe kosten voor het terugzenden van de goederen. Je hoeft alleen de waardevermindering van de goederen te betalen als deze waardevermindering het gevolg is van een ander gebruik dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken, en de werking van de goederen vast te stellen.

  Koop nu, Betaal later.

  Betaal eenvoudig en veilig achteraf via Klarna.

  11.450+ Tevreden Klanten

  Klanten beoordelen ons op een 4.7/5.0

  Gratis Thuisbezorgd in NL & BE

  Verzekerde verzending incl. Track & Trace